Салат з гарбузом, буряком та шпинатом

Вітамінний, корисний та легкий салат.
Оскільки овочі будуть сирі, то гарбуз повинен бути солодким і ароматним, а буряки краще брати молоді.

Кроки
Друк
  • Шпинат промити та обсушити.
    Гарбуз та буряк натерти на тертці для корейської моркви.
    З’єднати інгредієнти у салатнику. Посолити. Я використала ароматну сіль. Заправити олією. За бажанням при подачі посипати насінням.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: