Картопля “по-селянськи”. Дуже смачна, ароматна і проста в приготуванні страва.
Інгредієнти
Порції: –+
Кроки
-
Картоплю почистити і нарізати півкільцями.
-
Моркву почистити і нарізати недрібною соломкою.
-
Сало нарізати великими шматочками. Сало краще брати із м’ясом. На розігріту сковороду викласти шматочки сала. Можна додати трохи олії. Так сало почне топитися і підсмажуватись швидше.
-
Після того, як сало підсмажитися з одного боку, його перевернути і висипати на сковороду картопля і моркву.
-
Смажити періодично помішуючи до напівготовності 8-10 хвилин. Коли картопля починає підсмажуватися – посолити до смаку і поперчити.
-
Будь-яка смажена картопля набагато смачніша і ароматніша з цибулею та часником. Якщо цибуля ріпчаста, її порізати півкільцями, часник просто подрібнити ножем. Якщо цибуля та часник зелені їх просто дрібно порізати.
-
Додати на сковороду та обсмажити всі разом помішуючи 3-4 хвилини.