Це, мабуть, найпростіший і найшвидший у приготуванні рецепт смачних і ніжних свинячих ребер.
Інгредієнти
Порції: –+
- ребра свинячі 1 кг
- спеції за смаком
- сіль за смаком
Кроки
-
Свинячі ребра розрізати на кілька частин. За бажанням можна нашпигувати морквою, часником та перцем горошком.
-
Посолити за смаком і рясно обсипати спеціями (мелений чорний перець або суміш перців, мелені паприки, куркума тощо). Натерти сіллю та спеціями м’ясо.
-
Викласти реберця на розігріту сковороду. Обсмажити до рум’яного стану з одного боку, перевернути, додати 150-200 мл води, накрити кришкою і згасити на маленькому вогні до повної готовності ребер. Це 30-40 хв.