Свинячі ребра на сковороді

Це, мабуть, найпростіший і найшвидший у приготуванні рецепт смачних і ніжних свинячих ребер.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • Свинячі ребра розрізати на кілька частин. За бажанням можна нашпигувати морквою, часником та перцем горошком.
  • Посолити за смаком і рясно обсипати спеціями (мелений чорний перець або суміш перців, мелені паприки, куркума тощо). Натерти сіллю та спеціями м’ясо.
  • Викласти реберця на розігріту сковороду. Обсмажити до рум’яного стану з одного боку, перевернути, додати 150-200 мл води, накрити кришкою і згасити на маленькому вогні до повної готовності ребер. Це 30-40 хв.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: