АПЕЛЬСИНИ ЗАПЕЧЕНІ У ДУХІВЦІ

Доброго настрою!
Сьогодні у нас десерт із запечених апельсинів.
Не подумайте, що це знущання над цитрусом!
Запечіть, спробуйте-і робитимете цей десерт постійно! А для приготування потрібен мінімум часу, інгредієнтів і зусиль!
Насолоджуйтесь!

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
Друк
  • Апельсини ретельно миємо та витираємо на сухо. Розрізаємо на дві половини. (якщо потрібно, то зрізаємо трохи шкірки, щоб половинка була стійка.)
    Ножем з гострим кінчиком акуратно видаляємо видимі апельсинові кісточки, потім обережно пройдемося, наскільки це можливо, на краю м’якоті, на межі зі шкіркою. Це потрібно для того, щоб зручніше було їсти готові апельсини. Також розрізаємо саму м’якуш на 4-6 секторів. Знову ж таки так зручніше буде їх їсти і при запіканні цукор із корицею потраплять усередину.
    Встановлюємо в жароміцну форму.
    Посипаємо цукром та корицею до смаку.
  • У розігріту духовку до 200* відправляємо форму з апельсинами на 7-20 хвилин.
    Подавати краще остиглими просто так або з кулькою морозива, або посипавши горішками або шоколадом … як вам до душі.
  • Приємного від Ланіти! a_curtseya_girl_in_lovea_give_heart
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: