У салаті тільки сирі овочі та фрукти, жодної термообробки.
Інгредієнти
Порції: –+
- для рецепту
- капуста білокочанна 600 г
- морква 200 г
- буряк 200 г.
- яблуко зелене 1 шт
- сіль 1 ч.л.
- оцет яблучний або сік лимона 3 ст.л.
- рослинна олія 4 ст.л.
- свіжомелений перець 1 за смаком
- коріандр мелений 1 ч.л.
- часник 2 зубчик
- цукор 1 ст.л.
Кроки
-
Білокочанну капусту дуже тонко нашаткувати гострим ножем.
Натерти буряк, яблуко та моркву на великій тертці.
Подрібнити часник (через прес) та коріандр (у ступці).
Додати до овочів цукор, сіль, часник, коріандр, гострий перець, яблучний оцет (або лимонний сік) та олію.
Перемішати.
Овочевий салат готовий!
Смачного!