Салат з капусти, моркви та буряків

У салаті тільки сирі овочі та фрукти, жодної термообробки.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Білокочанну капусту дуже тонко нашаткувати гострим ножем.
    Натерти буряк, яблуко та моркву на великій тертці.
    Подрібнити часник (через прес) та коріандр (у ступці).
    Додати до овочів цукор, сіль, часник, коріандр, гострий перець, яблучний оцет (або лимонний сік) та олію.
    Перемішати.
    Овочевий салат готовий!
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: