Інгредієнти
Порції: –+
- борошно вс 350 г
- борошно цільнозернове 100 г
- сіль 5 г
- вода гаряча 350 мл
- дріжджі сирі 25 г
Кроки
-
борошно просіюємо, додаємо сіль, дріжджі, вливаємо гарячу воду і перемішуємо ложкою
прибираємо у тепле місце на 40 хвилин -
стіл добре припиляємо борошном, викладаємо тісто і згортаємо його 4 рази, далі кути згортаємо до середини
та формуємо кулю. -
залишаємо на припиленому борошном столі на 20 хвилин, духовку розігріваємо разом із формою до 240 С
5. дістаємо гарячу форму, акуратно перекладаємо тісто, щоб щільно лягло на дно, робимо надрізи гострим ножем,
накриваємо кришкою, випікаємо 30 хвилин, далі знімаємо кришку і випікаємо ще 15 хвилин при температурі 200С -
Рум’яний гарний вийшов хліб, хрумка скоринка, аромат на весь будинок,
даємо хлібу охолонути і нарізаємо подаємо до столу! готуйте обов’язково, це дуже просто та смачно!
Приємного апетиту, бувайте.