Хліб без замісу

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
Друк
  • борошно просіюємо, додаємо сіль, дріжджі, вливаємо гарячу воду і перемішуємо ложкою
    прибираємо у тепле місце на 40 хвилин
  • стіл добре припиляємо борошном, викладаємо тісто і згортаємо його 4 рази, далі кути згортаємо до середини
    та формуємо кулю.
  • залишаємо на припиленому борошном столі на 20 хвилин, духовку розігріваємо разом із формою до 240 С
    5. дістаємо гарячу форму, акуратно перекладаємо тісто, щоб щільно лягло на дно, робимо надрізи гострим ножем,
    накриваємо кришкою, випікаємо 30 хвилин, далі знімаємо кришку і випікаємо ще 15 хвилин при температурі 200С
  • Рум’яний гарний вийшов хліб, хрумка скоринка, аромат на весь будинок,
    даємо хлібу охолонути і нарізаємо подаємо до столу! готуйте обов’язково, це дуже просто та смачно!
    Приємного апетиту, бувайте.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: