Маринована морква

Цей рецепт є схожою варіацією салату “морква по-корейськи”

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
Друк
  • Моркву очистити та натерти на спеціальній тертці для моркви по “корейськи”.
    Додати сіль. Перемішати.
    Зробити в центрі заглиблення та додати цукор.
    Часник пропустити через прес.
    Обсмажити трохи коріандр та подрібнити.
    У масло додати спеції та часник (можна часник додати не в масло, а поверх цукру в моркву).
    Нагріти масло (не повинно кипіти, а як почне “диміти” прибрати з вогню).
    Залити масло в моркву на цукор (або якщо додали часник, то вилити на часник). У нашому варіанті ми процідили масло через сито, то в оригінальному рецепті масло додається в моркву разом із спеціями.
    Додати оцет.
    Перемішати.
    Укласти моркву в банку. Залити соком, що утворився, моркви.
    Прибрати у холодильник на 1 добу.
    Маринована морква готова!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: