Сніданок в лаваші

Незвичайне подання легендарного салату на святковий стіл. Порційний оселедець під шубою в лаваші.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Картопля, буряк та моркву відварити до готовності та остудити.
  • Оселедець обробити, промити, зняти шкіру і обробити на філе. Нарізати невеликими шматочками.
  • Цибулю порізати дрібно.
  • На великій терці потерти всі овочі і скласти в глибоку тарілку, заправити майонезом і добре перемішати.
  • Листи лаваша порізати на шматочки розміром приблизно 20 на 30 см. З одного боку лаваша викласти 2-3 ложки салату, приблизно на дві третини аркуша лаваша і загорнути в трубочку.
  • І одразу подавати
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: