Свинина під картопляною шубкою

Ніжна свинина під картопляною шубкою – ситно, смачно та ароматно. Як гарнір відмінно підійде овочевий салат.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Свинину (я використала свинячий ошийок) порізати вздовж на 4 стейки, посолити, приправити чорним меленим перцем. Картоплю та часник почистити. Картоплю, часник та сир тремо на дрібній тертці. Потерту картоплю, часник та сир з’єднуємо в глибокій мисці, приправляємо сіллю та чорним меленим перцем (можна додати ваші улюблені спеції), додаємо сметану і все перемішуємо до однорідного стану. Беремо форму для випічки, викладаємо до неї свинячі стейки. Зверху товстим шаром розподіляємо картопляну шубку і відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 50 хвилин. Подаємо гарячим, чудова гаряча страва як для святкового столу, так і для сімейної вечері. Свинина під картопляною шубкою готова! Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: