Простий суп зі смаженою вермішеллю, картоплею та засмажкою

Здрастуйте, товариші Кулінари!
Як ви ставитеся до простих супчиків? Напевно з любов’ю – в наше століття вічної нестачі часу :) Ось борщ, наприклад. Нескладно начебто. Не вміти його готувати слов’янська жінка не має права :) Але це ж ціла епопея!.. Принаймні в рецепті мого ідеального борщу мільйон маніпуляцій :) Гороховий – теж: замочити з вечора горох, потім все одно ще 2 години його варити. Звідси висновок: простий суп = швидкий суп :) Сьогодні у нас у заздалегідь заготовлений бульйон відправляться традиційні картопля і засмаження цибуля-морква-селера. Шляхом обсмажування сухої вермішелі досягнемо горіхового відтінку смаку і в засмажку ще дещо додамо. От і все! Все просто, все швидко і при цьому дуже смачно.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
Друк
  • Середню цибулину нарізаємо дрібними кубиками.
  • Середню моркву натираємо на великій терці або нарізаємо шматочками. Моркву складаємо до цибулі.
  • Одне стебло селери ріжемо так, як ви вважаєте за потрібне. Я його ріжу дуже дрібно. І додаю до цибулі та моркви.
  • 2-3 середні картоплини ріжемо дрібними кубиками або як ви зазвичай ріжете картоплю в суп. Поки що складаємо її у воду, щоб не потемніла.
  • Декілька зубчиків часнику, у мене, як завжди, 4 штуки, натираємо на дрібній терці.
  • Дрібно нарізаємо пучок зелені без стебел. У мене кріп та петрушка.
  • Ставимо бульйон у каструлі на сильний вогонь і викладаємо в нього нарізану картоплю. Кипіння бульйону для цього можна не чекати. Бульйону нам знадобиться 1,5-2 літри. Він може бути курячим, м’ясним, овочевим або навіть рибним чи грибним. Якщо на поверхні бульйону від картоплі утворюється піна, я вважаю за потрібне її знімати. Кипіння бульйону з картоплею має бути слабким.
  • На конфорці розігріваємо суху сковороду, викладаємо в неї півсклянки (або 60 г) сухої вермішелі-павутинки. Дуже часто перемішуючи, смажимо її до коричневого кольору. Викладаємо на тарілку.
  • А в сковороду наливаємо рослинної олії та викладаємо цибулю з морквою та селерою. Смажимо їх до золотистості.
  • Додаємо півсклянки томатного соку, чайну ложку цукру та солі приблизно на всю каструлю супу. Тушкуємо все це разом кілька хвилин.
  • Коли картопля в бульйоні майже зварилася, додаємо в суп засмажку, обсмажену вермішель, часник та зелень.
  • Варимо ще кілька хвилин до готовності вермішелі.
  • Потім даємо супу настоятися хвилин 10-15 і подаємо.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: