Фарширована капуста

Незвичайний рецепт із капусти, який здивує всю родину. Відмінний варіант гарячої страви як для вечері, так і для обіду.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
Друк
  • Спочатку готуємо фарш, для цього дрібно рубаємо або пропускаємо через м’ясорубку м’ясо та цибулю. Далі кладемо рис, відварений до напівготовності. Додаємо сіль та перець. Добре перемішуємо.
  • Після приготування фаршу, підготуємо капусту та болгарський перець. Для цього очистимо перець, а в капусті обережно ножем виріжемо середину і начинимо все це фаршем.
  • Після того, як всі інгредієнти готові, починаємо закладати в казан. Спочатку викладаємо м’ясо на кісточці, далі всі овочі – це капуста та перець, цибуля, помідори та часник, картопля. Заливаємо водою, солимо і варимо на невеликому вогні півтори години.
  • Готову страву викладаємо на тарілку. Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: