Всім привіт! Якщо у Вас давно стоїть баночка скумбрії, тунця або будь-якої іншої консервованої рибки в маслі, і Ви не знаєте, куди її прилаштувати? Тоді цей смачний рецепт салату із рибними консервами саме для Вас! Салат виходить ніжний, смачний та дуже апетитний.
Інгредієнти
- Відварна картопля 600 г
- консерви рибні 1 б
- цибуля ріпчаста 1 шт
- яйця відварені 3 шт
- сир 100 г
- майонез 100 г
Кроки
-
1. Картоплю, яйця та сир окремо натираємо на великій тертці. Цибулю нарізаємо і обдаємо окропом. Рибу мнем вилкою.
2. Викладаємо шарами за допомогою кільця від роз’ємної форми (у мене 20 см у діаметрі)
1-й шар картопля+майонезна сіточка
2-й шар риба
3-й шар цибуля + майонез
4-й шар яйця+майонезна сіточка
5-й верхній шар сир
Відправляємо у холодильник просочитися на 30 хвилин.
Через зазначений час салат готовий.
Усім приємного апетиту та відмінного настрою!