Кавказьке картопляне туршу з рубаним м’ясом

Кавказьке блюдо туршу – це фарширована м’ясом картопля і відрізняється незвичайним смаком і ситністю. Готувати дуже легко. Можна цю страву подавати як кожен день, так і до святкового столу.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • М’ясо нарубаємо дрібно, цибулю шаткуємо або пропускаємо і те й інше через м’ясорубку. Нашатковану зелень відправляємо у фарш, додаємо спеції та сіль за смаком. У склянці теплої кип’яченої води розчиняємо лимонну кислоту та виливаємо у фарш. ретельно розмішуємо. Начинка готова. Картоплю очищаємо від шкірки, надрізаємо з кожного боку. Відправляємо у підсолену воду. Один із зрізів слугуватиме кришечкою. Виймаємо ножем та чайною ложкою серцевину. Начиняємо порожнину картоплі щільно фаршем та закриваємо кришкою. Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, попередньо наливши в деко біля склянки води і пару столових ложок олії. По готовності виймаємо лист, посипаємо картоплю пропущеним через тертку сиром і ставимо у вимкнену духовку на пару хвилин, щоб сир розплавився. У мене готувалося півтори години. Виходить смачна та ситна страва. Смачного!!!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: