Млинці з Манкою на Дріжджах

Це рецепт товстих млинців на дріжджах. Вони відрізняються своєю товщиною від звичних нам тонких млинців, але вони виходять дуже ніжні, пористі, досить здобні, м’які і дуже смачні. Рекомендую і вам скуштувати млинці за цим рецептом.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Насамперед нагріти молоко. Щоб було тепле. Взяти високу велику каструлю (літрів на 5)
    Манку заливаємо молоком (трохи наливаємо із загальної кількості)
    Залишаємо на 10 хвилин.
  • Далі туди відправляємо сіль, цукор, дріжджі. Перемішуємо. Виливаємо молоко і борошно, що залишилося.
  • Я борошна кладу 4,5 склянки, якщо треба буде додам ще півсклянки.
  • Якщо тісто буде дуже рідке, додайте ще половину або цілу склянку борошна. Я додала ще половину.
    Закриваємо рушником або кришкою та залишаємо підходити на годину.
  • Будьте пильні, тісто підходить швидко, я трохи переглянула і воно почало тікати. Опускаємо тісто.
    Потім знову закриваємо і чекаємо, коли підійде. Пройде менше години.
  • В тісто, що підійшло, Відправляємо 4 яйця якщо великі, або 5 якщо вони дрібні.
    І виливаємо олію. Добре перемішуємо тісто.
  • Даємо ще трохи підійти хвилин 15 і починаємо смажити на чавунній сковороді .
    ось таке тісто виходить.
  • Злегка пензликом змащуємо сковороду, виливаємо по 2,5-3 половники тіста.
    Смажимо на низько-середньому нагріванні. У мене 4або 5 із 9.
  • Перевертаємо. І досмажуємо під кришкою.
    Вам потрібно зрозуміти на якому нагріванні смажити, щоб вони прожарювалися всередині.
  • Млинці змащуємо вершковим маслом і складаємо стопочкою.
  • Солодкуваті, приємні, немає зовсім смаку дріжджів, що перебродили, ніжні, манка не відчувається взагалі, що дуже круто 👍
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: