Всім привіт, друзі сьогодні готуватимемо ароматний манник без яєць, без масла, без кефіру чи сметани. Рецепт інших пісних страв ви знайдете в описі, там детальний список інгредієнтів.
Інгредієнти
- манна крупа 200 гр.
- цукор 100 гр.
- Апельсиновий сік 250 мл.
- борошно 100 гр.
- рослинна олія 2 ст.л.
- розпушувач тіста 10 гр.
Кроки
-
Манник я буду готувати зі свіжим апельсиновим соком, звичайно можна приготувати з будь-яким і навіть пакетованим, але в цьому випадку необхідно буде відкоригувати кількість цукру.
· У мене з двох апельсинів, вагою кожен приблизно по 300 грам, вийшло 250 мл соку. Апельсини краще взяти солодкі та ароматні. У тісто також можна додати цедру.
· Заливаю манку соком і залишаю на 15 хвилин.
· Тепер додаю цукор, борошно, олію, розпушувач та борошно. Добре все перемішую.
· Форму застілку пергаментним папером. Заливаю тісто у форму і ставлю в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.
· Дивіться який він гарний, яскравий вийшов. Посипаємо цукровою пудрою і кличемо всіх до столу.
Смачного.