Картопляні коржики із зеленню

Усі ми любимо страви з картоплі. Але якщо набридло звичайне пюре, раджу спробувати приготувати з нього картопляні коржики із зеленню. Особливо актуально, якщо пюре залишилося вчора.

Кроки
Друк
  • У ємність насипаємо борошно, картопляне пюре, наливаємо олію, солимо і перчимо за смаком.
    Зелену цибулю дрібно нарізаємо. Додаємо до маси та замішуємо тісто.
  • Тісто розгортаємо в невелику ковбаску і потім ділимо його на 4 частини. З кожної частини формуємо кульку.
    Кожну кульку розкочуємо до товщини не більше 0,5 см.
  • На сковороду, змащену олією, викладаємо коржик і обсмажуємо з кожного боку по кілька хвилин до появи золотистих плям.
  • Подаємо такі коржики зі сметаною. Вони дуже смачні поки що гарячі. Хоча холодні також смачно.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: