Яєчня з кабачком та йогуртовим соусом

Кроки
Друк
  • Кабачок очистити від шкірки, видалити насіння, якщо вони є. Порізати кабачок кубиками приблизно 1 см.
    На розігрітій олії обсмажити кабачки, посолити та поперчити. Додати зелень, обсмажити 1-2 хв.
    Яйця збити виделкою, злегка посолити та влити до кабачків. Обсмажувати, помішуючи, до готовності яєць.
    Для соусу в миску викласти йогурт, видавити часник та перемішати.
    Подавати яєчню із соусом.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: