Пісний апельсиновий пиріг

Всім привіт, друзі! Сьогодні готуватимемо яскравий, з насиченим, пряним апельсиновим смаком, хрусткою скоринкою і ніжним м’якушем. Незважаючи на те, що в цьому рецепті немає молочки та яєць, він вийшов ніжним та дуже смачним. Щиро кажучи, ми з’їли його за один раз.

Кроки
Друк
  • Приготування:
    · Витискаємо сік. Мені знадобилося 1.5 великих апельсина, щоб вийшло 150 мл соку.
    · Родзинки я заздалегідь промила
    · Апельсиновий сік з’єднуємо з цукром, спеціями, я додала корицю, кардамон, мускатний горіх та трохи імбиру.
    · Перемішую цю ароматну суміш і додаю олію рослинну, без запаху.
    · Далі просіюємо борошно з розпушувачем. І замішуємо тісто. У результаті виходить, таке ароматне, кексове тісто. Тепер додаємо родзинки, цедру, можна додати горіхів і добре перемішуємо.
    · Форма у мене велика, 22 см, краще для цієї кількості тіста взяти трохи менше. Застелили форму пергаментом і виливаю туди тісто. Злегка розподіляємо і ставимо у розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
    · Перевіряємо готовність шпажкою. Готовому пирогу даємо охолонути, посипаємо за бажанням цукровою пудрою і кличемо всіх до столу.
    · Звичайно ж мій пиріг не встиг охолонути, бо такі шалені пахощі по дому!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: