Подібні оладки можна готувати з різних видів печінки – свинячої, яловичої, курячої.
Інгредієнти
Порції: –+
- для рецепту
- Печиво 500 г
- сало 100 г
- куряче яйце 2 шт
- чорний перець 1 за смаком
- сіль 1 за смаком
- морква 1 шт
- цибуля ріпчаста 2 шт
- часник 3 зубчик
- борошно 2 ст.л.
- рослинна олія 5 ст.л.
Кроки
-
Печінку та сало нарізати та подрібнити у м’ясорубці.
Цибулю, моркву та часник пропустити через м’ясорубку.
В отриманий фарш додати яйця та борошно. Солимо і перчимо на смак. Перемішуємо.
Розігріваємо сковороду. Додати олію.
У розігріту олію столовою ложкою викласти оладки. Смажити 3-5 хвилин на середньому вогні з одного боку. Перевернути оладки і обсмажити 3-5 хвилин з іншого боку, при цьому сковороду накрити кришкою.
Оладки печінкові готові. Подавати із улюбленим гарніром.
Смачного!