Печінкові оладки

Подібні оладки можна готувати з різних видів печінки – свинячої, яловичої, курячої.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • Печінку та сало нарізати та подрібнити у м’ясорубці.
    Цибулю, моркву та часник пропустити через м’ясорубку.
    В отриманий фарш додати яйця та борошно. Солимо і перчимо на смак. Перемішуємо.
    Розігріваємо сковороду. Додати олію.
    У розігріту олію столовою ложкою викласти оладки. Смажити 3-5 хвилин на середньому вогні з одного боку. Перевернути оладки і обсмажити 3-5 хвилин з іншого боку, при цьому сковороду накрити кришкою.
    Оладки печінкові готові. Подавати із улюбленим гарніром.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: