Шашлики на мангалі – завжди смачно. Але якщо приготувати не звичний нам шашлик з м’яса. Шашлики з курячої печінки в беконі – незвичайно та дуже смачно.
Інгредієнти
- яблуко 2 шт
- цибуля ріпчаста 4 шт
- печінка куряча 700 г
- бекон 9 полосок
- сіль
- чорний перець
- зелень
Кроки
-
Яблука нарізаємо на тонкі дольки.
Невелику цибулю нарізаємо кільцями.
На шпажки надягаємо почищену курячу печінку.
Потім цибуля та яблуко.
Все перчимо і солимо. -
Беремо смужки бекону та обертаємо шашлики.
Якщо бекон не тримається, можна зачепити його зубочистками. -
Відправляємо смажиться шашлики на мангалі.
Шашлики виходять апетитними та соковитими. Рекомендую, хоч раз спробувати.
Смачного!