Свиняча грудинка по-китайськи

Правильно приготовлена свиняча грудинка виходить дуже смачною та соковитою.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
Друк
  • У зеленої цибулі відрізаємо пір’я.
    Імбир крупно нарізаємо.
    Зубчики часнику роздавлюємо.
    Кидаємо все в киплячу воду.
    Додаємо чорний перець горошок.
    Потім цілий шматок свинячої грудинки і проварюємо 10-15 хвилин.
  • Дістаємо та нарізаємо великими кубиками.
    Обсмажуємо свинячу грудинку з цукром до золотистої скоринки, вливаємо воду, соєвий соус, вино і тушкуємо під кришкою до випаровування рідини.
  • До такої свинячої грудинки ідеально підійде варений рис.
    Посипаємо зверху зеленою цибулею.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: