Правильно приготовлена свиняча грудинка виходить дуже смачною та соковитою.
Інгредієнти
Порції: –+
- свиняча грудинка 600 г
- цибуля зелена
- Імбир 20 г
- часник 5 зубчиків
- перець горошок
- цукор 2 ст.л.
- соєвий соус 100 мл
- вино біле напівсухе 50 мл
- вода 250 мл
Кроки
-
У зеленої цибулі відрізаємо пір’я.
Імбир крупно нарізаємо.
Зубчики часнику роздавлюємо.
Кидаємо все в киплячу воду.
Додаємо чорний перець горошок.
Потім цілий шматок свинячої грудинки і проварюємо 10-15 хвилин. -
Дістаємо та нарізаємо великими кубиками.
Обсмажуємо свинячу грудинку з цукром до золотистої скоринки, вливаємо воду, соєвий соус, вино і тушкуємо під кришкою до випаровування рідини. -
До такої свинячої грудинки ідеально підійде варений рис.
Посипаємо зверху зеленою цибулею.
Смачного!