Курка в соусі теріяки.

Всім привіт! Пропоную приготувати курку теріяки – дуже смачну і дуже просту в приготуванні страву. Ця страва сподобається любителям азіатської кухні. За цим рецептом у Вас вийде ніжне кисло – солодке куряче м’ясо у густому пряному соусі. І головне, на приготування цієї страви у вас піде мінімум часу.

Кроки
Друк
  • 1.Для соусу: з’єднуємо соєвий соус, цукор, мед, яблучний оцет, гранульований часник, імбир мелений, рослинне масло. Окремо з’єднуємо воду і крохмаль, перемішуємо і додаємо до соусу. Все ще раз добре перемішуємо.

    2. Куряче філе ретельно промиваємо, обтираємо паперовими рушниками, щоб не залишилося зайвої вологи. Нарізаємо філе величиною приблизно в 3 см. Курку солимо і перемішуємо.

    3. Ставимо сковороду на плиту, наливаємо олію, розігріваємо. Кладемо куряче філе і обсмажуємо з двох сторін до рум’яності близько 3 хвилин з кожної сторони. Потім вливаємо в курку соус теріяки і при постійному помішуванні смажимо, доки соус не загусне. За цей час шматочки курки покриються апетитною карамельною скоринкою.
    Курка в соусі Теріякі готова! Зверху за бажанням можна присипати кунжутом. Подавайте до столу з рисом або овочами та насолоджуйтесь неймовірно смачною та доступною стравою для кожного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: