Любителям запеченої картоплі присвячується! Фарширована картопля – це дуже смачно, ситно та ароматно.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 3 шт
- печериці 8 шт
- філе куряче 400 г
- цибуля ріпчаста 1 шт
- чорний перець
- сіль
- коріандр
- паприка
- вершкове масло 30 г
- молоко 30 мл
- вершки 50 мл
- сир голландський 80 г
Кроки
-
3 великі картоплини в шкірці відправляємо в духовку і запікаємо до готовності при температурі 180 градусів.
-
Печериці нарізаємо пластинами, обсмажуємо до золотистості.
Солимо і перчимо на смак. -
Куряче філе нарізаємо на великі кубики.
Цибулю дрібно нарізаємо. -
Обсмажуємо куряче філе до напівготовності та додаємо цибулю.
Також улюблені спеції за смаком та обсмажуємо до золотистості. -
Готову картоплю дістаємо з духовки та зрізаємо частину шкірки.
М’якуш картоплі перекладаємо в ємність.
Додаємо вершкове масло та молоко.
Сіль, перець та паприку за смаком.
Добре перемішуємо та перекладаємо в кондитерський мішок. -
У човники з картоплі викладаємо м’ясо, потім гриби.
За бажанням поливаємо вершками.
Посипаємо тертим сиром. -
Зверху викладаємо картопляне пюре.
Відправляємо в духовку і запікаємо до золотистої скоринки.
Смачного!