Курячий рулет з яйцем та сиром у духовці

Як смачно приготувати курячу грудку? Спробуйте ніжний Курячий рулет з курячої грудки, який готується швидко і просто. Курячий рулет у духовці виходить дуже ніжний та соковитий! Прекрасна закуска із доступних продуктів! 😊

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
Друк
  • 1. Ретельно промиваємо куряче філе. Потім розрізаємо грудку вздовж, щоб вийшли 2 тонкі частини. Тобто, розрізаємо вздовж навпіл. Якщо грудка рветься, частин може бути більше, їх також можна буде скрутити в рулет.
    2. Відбиваємо розрізане філе кухонним молотком.
    3. Солимо грудку на смак, приправляємо паприкою або улюбленою приправою для курки.
    4. З 3-х яєць, молока та кропу смажимо пишний омлет на сковороді. Тобто, збиваємо яйця, додаємо молоко, сіль та кріп за смаком і відправляємо у сковороду. Смажимо з одного боку, потім накриваємо кришкою і перевертаємо на інший бік, коли яєчний млинець схопиться.
    5. Вершкове масло змішуємо зі свіжим або сушеним часником. Якщо не любите часник, просто залиште масло як є і не змішуйте.
  • 6. Викладаємо шматки філе на фольгу. Зверху кладемо омлет, поверх омлету кладемо масло та 4-5 тонких шматків сиру. Згортаємо грудку в рулет. І щільно затягуємо фольгою.
    7. Викладаємо майбутній рулет у форму для випікання. Наливаємо у цю форму воду до середини, кладемо у воду лавровий лист і пару роздавлених або дрібно нарізаних зубчиків часнику.
    8. Запікаємо 35-40 хвилин при 200 градусах. Наприкінці можна розірвати фольгу, щоб рулет підрум’янився зверху.
    Даємо охолонути, знімаємо фольгу та нарізаємо на шматки середнього розміру.
    Подаємо рулет до столу теплим або остиглим як закуска.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: