Пісний борщ

Дуже смачний пісний борщ із консервованою рибою в томаті та квасолею.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Квасолю замочити у холодній воді на кілька годин. Перекласти в каструлю і залити трохи водою. Воду посолити. Щоб квасоля зварилася швидше, треба кілька разів додати холодної води до половини каструлі.
  • Буряк і коріння порізати невеликою соломкою і обсмажити на олії. Буряк – 5-6 хвилин, Морква (корінь селери, петрушки та пастернак) до злегка рум’яного стану.
  • Капусту тоненько нарізати. Додати все у каструлю.
  • Картопля почистити, нарізати кубиками, обсмажити до рум’яного стану і перекласти в каструлю.
  • Цибулю дрібно нарізати, обсмажити і в борщ.
  • Перекласти консервовану рибу та можна додати своїх улюблених спецій. Накрити кришкою та варити до готовності овочів.
  • Наприкінці приготування дрібно порізати зелень (кріп, петрушка, кінза) і додати або в каструлю або в тарілку з готовим борщем.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: