Дуже смачний пісний борщ із консервованою рибою в томаті та квасолею.
Інгредієнти
Порції: –+
- консерви рибні 1 шт
- квасоля ⅔ стакан
- капуста білокочанна 200 г
- Картопля 2-3 шт
- морква 1 шт
- буряк 1 шт
- цибуля ріпчаста 1 шт
- зелень 10 г
Кроки
-
Квасолю замочити у холодній воді на кілька годин. Перекласти в каструлю і залити трохи водою. Воду посолити. Щоб квасоля зварилася швидше, треба кілька разів додати холодної води до половини каструлі.
-
Буряк і коріння порізати невеликою соломкою і обсмажити на олії. Буряк – 5-6 хвилин, Морква (корінь селери, петрушки та пастернак) до злегка рум’яного стану.
-
Капусту тоненько нарізати. Додати все у каструлю.
-
Картопля почистити, нарізати кубиками, обсмажити до рум’яного стану і перекласти в каструлю.
-
Цибулю дрібно нарізати, обсмажити і в борщ.
-
Перекласти консервовану рибу та можна додати своїх улюблених спецій. Накрити кришкою та варити до готовності овочів.
-
Наприкінці приготування дрібно порізати зелень (кріп, петрушка, кінза) і додати або в каструлю або в тарілку з готовим борщем.