М’ясо на кістці при правильному приготуванні виходить дуже соковитим, м’яким, ароматним. Таке м’ясо можна подати на вечерю зі свіжими овочами або до святкового столу.
Інгредієнти
Порції: –+
- свинина на кісточці 500 г
- перець горошок
- коріандр
- пластівці чилі
- сіль
- часник 3 зубчика
- олія для смаження
Кроки
-
У ступку висипаємо чорний перець горошком, коріандр і добре розминаємо. Додаємо пластівці чилі та сіль, знову розминаємо.
Пару зубчиків часнику тонко нарізаємо. -
Свинину на кістки очищаємо від плівок та нарізаємо на зручні порції.
-
Добре посипаємо підготовленими спеціями із двох сторін. Також з двох сторін вдавлюємо нарізаний часник і поливаємо олією.
-
Обсмажуємо на сковороді з двох боків до золотистої скоринки буквально пару хвилин, щоби м’ясо запечаталося і залишалося соковитим.
-
Викладаємо на лист, зверху накриваємо фольгою і запікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.
М’ясо виходить дуже соковитим та ароматним. Обов’язково спробуйте приготувати.
Смачного!