Соковита свинина на кісточці

М’ясо на кістці при правильному приготуванні виходить дуже соковитим, м’яким, ароматним. Таке м’ясо можна подати на вечерю зі свіжими овочами або до святкового столу.

Кроки
Друк
  • У ступку висипаємо чорний перець горошком, коріандр і добре розминаємо. Додаємо пластівці чилі та сіль, знову розминаємо.
    Пару зубчиків часнику тонко нарізаємо.
  • Свинину на кістки очищаємо від плівок та нарізаємо на зручні порції.
  • Добре посипаємо підготовленими спеціями із двох сторін. Також з двох сторін вдавлюємо нарізаний часник і поливаємо олією.
  • Обсмажуємо на сковороді з двох боків до золотистої скоринки буквально пару хвилин, щоби м’ясо запечаталося і залишалося соковитим.
  • Викладаємо на лист, зверху накриваємо фольгою і запікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.
    М’ясо виходить дуже соковитим та ароматним. Обов’язково спробуйте приготувати.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: