Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the gourl-spelling domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/www-root/data/www/gotuem-vdoma.com.ua/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Функцію _load_textdomain_just_in_time було викликано неправильно. Translation loading for the cook-it domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Будь ласка, перегляньте Виправлення помилок у WordPress для більш детальної інформації. (Це повідомлення додане у версії 6.7.0.) in /var/www/www-root/data/www/gotuem-vdoma.com.ua/wp-includes/functions.php on line 6114
Свинячі реберця в духовці в помаранчевій глазурі - покроковий рецепт з фото на Готуємо вдома

Свинячі реберця в духовці в апельсиновій глазурі

Соковиті, смачні та ніжні реберця, запечені в духовці.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Свинячі реберця моєму, сухим паперовим рушником. Знімаємо плівку з ребер.
    Змішати всі сухі спеції (паприка, часник, імбир, суміш перців) та сіль.
    Натерти реберця сумішшю сухих спецій з кожного боку.
    Обернути ребра в спеціях пергаментним папером та фольгою.
    Запікаємо у духовці при температурі 160 градусів приблизно 90 хвилин.
    У цей час приготуємо глазур: змішати в сотейнику мед, гірчицю, кетчуп, соус барбекю, гострий соус, винний оцет і одного апельсина.
    Поставити сотейник на вогонь та довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму і постійно помішуючи варити приблизно 5 хвилин (суміш має стати в’язкою). Забрати з вогню.
    Після часу випікання дость ребра і розгорнути фольгу. Ребра перекладемо на решітку, встановлену над листм. Змастити реберця глазур’ю.
    Відправимо лист назад в духовку на 10 хвилин при температурі 180-200 градусів, щоб реберця підрум’янилися.
    Свинячі реберця готові.
    До них підійде будь-який гарнір, зелень та домашні соління.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: