Салат соковитий, легкий і в той же час досить ситний, із солодкуватою нотою кукурудзи та свіжим похрустуванням огірків.
Інгредієнти
Порції: –+
- для рецепту
- тунець 1 банк
- кукурудза консервована 1 банк
- огірок 2 шт
- куряче яйце 3 шт
- сметана 2 ст.л.
- майонез 2 ст.л.
- сіль 1 за смаком
- свіжомелений перець 1 за смаком
- гірчиця 1 ч.л.
Кроки
-
Поставте відварюватися яйця до стану «крутого» (варити 12 хвилин після закипання). Після того, як відваряться залийте холодною водою, щоб легше чистилися і швидше остигли. Наріжте огірки кубиками. Подрібніть відварені яйця. Перекласти нарізані яйця та огірки, консервовану кукурудзу та тунець у салатник. Посолити за смаком. Змішайте майонез, сметану, гірчицю та чорний мелений перець. Заправте салат майонезним соусом. При подачі на стіл салат можна прикрасити зверху нарізаними красиво пір’їнками зеленої цибулі або зелені.