Інгредієнти
Порції: –+
- Гомілка індички 1 шт
- морква 1 шт
- часник 5 зубчиків
- сіль
- чорний перець
- паприка 1 ч.л.
- спеції
- рослинна олія 2 ст.л.
Кроки
-
Гомілку індички обмити і обсушити паперовим рушником.
Моркву нарізати довгими брусками.
Часник очистити.
Змішати олію, сіль, перець, паприку та спеції.
У гомілці зробити глибокі надрізи і нашпигувати її морквою та часником.
Обмазати гомілку з усіх боків олією зі спеціями.
Покласти в пакет для запікання і прибрати на 2 години (можна й більше, до доби) в холодильник маринуватися.
Розігріти духовку до 200 градусів.
Покласти гомілку в пакеті у форму і поставити в духовку запікатися на 1,5 год.
Форму дістати, пакет розрізати і знову поставити м’ясо в духовку запікати до рум’яної скоринки.