Гомілка індички запечена в пакеті

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
Друк
  • Гомілку індички обмити і обсушити паперовим рушником.
    Моркву нарізати довгими брусками.
    Часник очистити.
    Змішати олію, сіль, перець, паприку та спеції.
    У гомілці зробити глибокі надрізи і нашпигувати її морквою та часником.
    Обмазати гомілку з усіх боків олією зі спеціями.
    Покласти в пакет для запікання і прибрати на 2 години (можна й більше, до доби) в холодильник маринуватися.
    Розігріти духовку до 200 градусів.
    Покласти гомілку в пакеті у форму і поставити в духовку запікатися на 1,5 год.
    Форму дістати, пакет розрізати і знову поставити м’ясо в духовку запікати до рум’яної скоринки.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: