Інгредієнти
Порції: –+
- Булочки
- молоко 300 мл
- дріжджі 11 г
- Пшеничне борошно 600 г
- сіль 1 ч.л.
- цукор 2 ст.л.
- вершкове масло 30 г
- яйця 2 шт
- Соняшникова олія 30 мл
- кунжут 2 ст.л.
- Для бургера
- Фарш із яловичини 1 кг
- огірок 2 шт
- помідор 1 шт
- цибуля біла 1 шт
- Смак 1 ч.л.
- сіль 1 ч.л.
- цукор 1 ч.л
- Сир чеддер 10 шт
- масло оливкове 30 мл
- кетчуп 30 г
- Листя салату 2 шт
Кроки
-
Булочки
Насамперед у миску відправляємо молоко
Додаємо дріжджі, сіль, цукор, борошно яйце та вимішуємо тісто
Формуємо булочки і залишаємо в теплому місці на годину
Потім змішуємо яйце та соняшникову олію
Змащуємо яєчною сумішшю булочки, посипаємо кунжутом.
Після чого відправляємо в духовку при 180 градусах на 1 годину
Бургер
Насамперед із фаршу робимо котлети та обсмажуємо
По верх котлети кладемо скибочки сиру
Потім огірки та помідори нарізаємо кільцями
Цибулю нарізаємо дрібним кубиком
До цибулі додаємо оцет сіль і цукор заливаємо окропом і залишаємо на 30 хвилин
Потім булочку підсушуємо на сухій сковороді.
І збираємо бургер