Дуже корисний та смачний рецепт овочевого салату
Інгредієнти
Порції: –+
- морква 100 г
- Болгарський перець 1 шт
- огірок 1 шт
- помідор 2 шт
- Листя салату 1 пучок
- сіль 1 дрібка
- чорний перець 1 дрібка
- Бальзамічний соус 2 ч.л.
- Оливкова олія 2 ст.л.
Кроки
-
Насамперед моркву натираємо на тертці для моркви по-корейськи.
-
Потім у болгарського перцю зрізаємо плодоніжку з насінням і м’якоть нарізаємо тонкими смужками.
-
Огірок нарізаємо півкільцями.
-
Помідори нарізаємо невеликими кубиками.
-
Після чого перекладаємо овочі в миску та додаємо листя салату.
-
Приправляємо це сіллю і чорним меленим перцем.
-
Поливаємо бальзамічним соусом, оливковою олією і добре все перемішуємо.