Теплий салат з фунчозою та овочами

Рецепт смачного та дешевого салату зі скляною локшиною та овочами.

 

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
Друк
  • Насамперед у болгарського перцю зрізаємо м’якоть і нарізаємо її тонкою соломкою.
  • Огірок також нарізаємо тонкою соломкою.
  • Моркву натираємо на тертці для моркви корейською.
  • Після чого на розігріту сковороду наливаємо олію, викладаємо овочі і обсмажуємо на сильному вогні до утворення рум’яної скоринки.
  • Потім овочі приправляємо сіллю, чорним меленим перцем, цукром, сушеним часником, паприкою, коріандром.
  • Наливаємо трохи соєвого соусу і залишаємо тушкувати овочі до моменту, доки вся волога не випарується.
  • Потім фунчозу заливаємо окропом та залишаємо на 5 хвилин.
  • Після того, як фунчоза запарилася перекладаємо її до овочів і добре все перемішуємо.
  • Потім у тарілку викладаємо фунчозу з овочами, зверху кладемо слайси огірка, посипаємо кунжутом і прикрашаємо листочками руколи.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: