Рецепт смачного та дешевого салату зі скляною локшиною та овочами.
Інгредієнти
Порції: –+
- Болгарський перець 1 шт
- огірок 1 шт
- морква 1 шт
- Соняшникова олія 2 ст.л.
- сіль 1 дрібка
- чорний перець 1 дрібка
- цукор 1 ч.л.
- сушений часник 1 ч.л.
- паприка 1 ч.л.
- коріандр 1 ч.л.
- соєвий соус 50 мл
- фунчоза 150 г
- вода 1 л
- кунжут 1 ч.л.
- рукола 20 г
Кроки
-
Насамперед у болгарського перцю зрізаємо м’якоть і нарізаємо її тонкою соломкою.
-
Огірок також нарізаємо тонкою соломкою.
-
Моркву натираємо на тертці для моркви корейською.
-
Після чого на розігріту сковороду наливаємо олію, викладаємо овочі і обсмажуємо на сильному вогні до утворення рум’яної скоринки.
-
Потім овочі приправляємо сіллю, чорним меленим перцем, цукром, сушеним часником, паприкою, коріандром.
-
Наливаємо трохи соєвого соусу і залишаємо тушкувати овочі до моменту, доки вся волога не випарується.
-
Потім фунчозу заливаємо окропом та залишаємо на 5 хвилин.
-
Після того, як фунчоза запарилася перекладаємо її до овочів і добре все перемішуємо.
-
Потім у тарілку викладаємо фунчозу з овочами, зверху кладемо слайси огірка, посипаємо кунжутом і прикрашаємо листочками руколи.