Смачний, свіжий та дешевий рецепт ізраїльського салату
Інгредієнти
Порції: –+
- часник 1 шт
- Болгарський перець 1 шт
- огірок 1 шт
- помідор 1 шт
- петрушка 20 г
- сіль 1 дрібка
- Перець 1 дрібка
- лимонний сік 3 мл
- Оливкова олія 1 ст.л.
Кроки
-
Насамперед з болгарського перцю зрізаємо м’якоть і нарізаємо її дрібним кубиком.
-
Цибулю також нарізаємо дрібним кубиком.
-
Огірок також нарізаємо дрібним кубиком.
-
І помідори також нарізаємо дрібним кубиком.
-
Петрушку дрібно нарізаємо.
-
Після чого овочі приправляємо сіллю та перцем.
-
Збризкуємо лимонним соком, оливковою олією і добре все перемішуємо