Різдвяний калач

Солодкий, здобний, повітряний, м’який святковий калач

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
Друк
  • Насамперед у чашу хлібопічки відправляємо молоко, дріжджі, цукор, сіль, яйце, ром, вершкове масло, пшеничне борошно.
  • Замішуємо тісто і залишаємо його підходити на годину.
  • Після чого стіл змащуємо соняшниковою олією і обминаємо тісто.
  • Потім тісто ділимо на 4 частини та розкочуємо в тонкі ковбаски.
  • Потім ковбаски з тіста переплітаємо і викладаємо на лист застелений пергаментним папером.
  • Змащуємо молоком, посипаємо маком, накриваємо плівкою і залишаємо підніматися на 20 хвилин.
  • Потім прибираємо плівку і відправляємо в духовку при 180 градусах на 40 хвилин.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: