Пиріг з консервованими ананасами та в’яленою журавлиною

Всім привіт, друзі! Сьогодні приготуємо з вами шикарний пиріг з консервованими ананасами та в’яленими журавлинами. Пиріг готується дуже просто, буквально все змішав і готове)

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Почнемо з того, що підготуємо форму, я на дно, про всяк випадок, постелила пергамент. Цього можна не робити, якщо знаєте, що до вашої форми нічого не прилипне. Змащу маленьким шматочком вершкового масла. Злегка присипаємо поверхню цукром. Тепер на дно викладаємо консервовані ананаси. На борти також можна покласти ананасів, попередньо розрізати їх навпіл. Тепер викладаю журавлину.
    · Усі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Вершкове масло трохи зб’ємо міксером. Тепер по одному додаємо яйця. Після додавання яйця добре його вимішуємо і лише потім додаємо наступне.
    · Додаємо цукор, перемішуємо. Можна додати ванільний цукор та лимонної цедри.
    · Додаємо молоко і сметану, жирність можна взяти будь-яку, перемішуємо і всипаємо борошно та розпушувач. Замішуємо тісто без грудочок. Ось такої консистенції воно вийшло.
    · Перекладаємо тісто на ананаси, розрівнюємо та ставимо у розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Готовність перевіряємо шпажкою.
    · Після того як наш пиріг спікся, даємо постояти у формі 15 хвилин, потім підкладаємо тарілку та перевертаємо. Даємо пирогу повністю охолонути, нарізаємо і кличемо всіх до столу.
    Смачного.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: