Запечені курячі стегна в хрумкій паніровці
Інгредієнти
Порції: –+
- Курячі стегна без кістки 1 кг
- сіль 1 ч.л.
- цукор 1 ч.л.
- чорний перець 1 ч.л.
- Копченая паприка 1 ч.л.
- гострий перець 1 ч.л.
- Приправа для курки 1 ч.л.
- кориця ½ ч.л.
- прованські трави 1 ч.л.
- яйце 1 шт
- Кукурудзяні пластівці 200 г
Кроки
-
Насамперед курку приправляємо сіллю, цукром, перцем, гострим перцем, прованськими травами, копченою паприкою, зірою, корицею, приправою для курки.
-
Вбиваємо туди яйце, перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин промаринуватися.
-
Потім кукурудзяні пластівці подрібнюємо за допомогою рук (або в блендері).
-
Обвалюємо курячі стегна в пластівцях, викладаємо на пергаментний папір і відправляємо в духовку при 180 градусах на 40 хвилин.