Курячі стегна в паніровці

Запечені курячі стегна в хрумкій паніровці

Кроки
Друк
  • Насамперед курку приправляємо сіллю, цукром, перцем, гострим перцем, прованськими травами, копченою паприкою, зірою, корицею, приправою для курки.
  • Вбиваємо туди яйце, перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин промаринуватися.
  • Потім кукурудзяні пластівці подрібнюємо за допомогою рук (або в блендері).
  • Обвалюємо курячі стегна в пластівцях, викладаємо на пергаментний папір і відправляємо в духовку при 180 градусах на 40 хвилин.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: