Джерки зі свинини

Джеркі – мега смачні м’ясні чіпси, які ви легко приготуєте на своїй кухні без спеціальної сушильної шафи.

Кроки
Друк
  • Філе свинини нарізаємо пластинами.
  • Змішуємо усі інгредієнти для маринаду.
    У готовий маринад опускаємо м’ясо і добре перемішуємо.
    Залишаємо маринуватися на пару годин, але краще на добу.
  • Деко застилаємо пергаментом, щоб на нього стікав зайвий маринад при висушуванні.
    Зверху кладемо решітку та розставляємо м’ясо на шпажках.
    М’ясо, нарізане пластинами, кладемо просто на ґрати.
  • Джерки висушуємо в духовці з прочиненими дверцятами при температурі 60 градусів в режимі обдув близько 6 годин.
    Джерки виходять хрусткі, ароматні та апетитні.
    Рекомендую хоч раз приготувати
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: