Джеркі – мега смачні м’ясні чіпси, які ви легко приготуєте на своїй кухні без спеціальної сушильної шафи.
Інгредієнти
- філе свинини 500 г
- паприка 1 ч.л.
- сушений базилік 1 ч.л.
- коріандр 1 ч.л.
- Кайенський перець ½ ч.л.
- свіжомелений перець 1 ч.л.
- соєвий соус 100 мл
- кетчуп барбекю 2 ч.л.
Кроки
-
Філе свинини нарізаємо пластинами.
-
Змішуємо усі інгредієнти для маринаду.
У готовий маринад опускаємо м’ясо і добре перемішуємо.
Залишаємо маринуватися на пару годин, але краще на добу. -
Деко застилаємо пергаментом, щоб на нього стікав зайвий маринад при висушуванні.
Зверху кладемо решітку та розставляємо м’ясо на шпажках.
М’ясо, нарізане пластинами, кладемо просто на ґрати. -
Джерки висушуємо в духовці з прочиненими дверцятами при температурі 60 градусів в режимі обдув близько 6 годин.
Джерки виходять хрусткі, ароматні та апетитні.
Рекомендую хоч раз приготувати
Смачного!