Галета з ківі

Смачна галета з розсипчастим тістом, ніжним кремом та кисленькими ківі.

Автор: Mariko

Кроки
Друк
  • Для тіста : змішати борошно з сіллю та цукровою пудрою. Додати до борошняної суміші нарізане кубиками холодне масло. Перетерти у дрібну крихту. Додати крижану воду та замісити однорідне м’яке тісто. Тісто загорнути у плівку та прибрати в холодильник на 1 годину.
    Для начинки : змішати сир, 60 г цукру, ванільний цукор, жовток. Перемішати вручну віночком або лопаткою до однорідності.
    Ківі очистити від шкірки і нарізати кружальцями. Перекласти ківі в миску, додати крохмал і 2 ст.л. цукру. Акуратно перемішати лопаткою.
    Тісто викласти на пергаментний папір, присипати борошном. Розкотити в коло завтовшки 3-4 мм.
    У центр викласти сирну начинку, залишаючи краї тіста на 3-4 див. Зверху розкласти ківі. Підігнути краї тіста нагору. Змастити краї тіста білком. Посипати мигдальними пелюстками чи цукром.
    Пекти в розігрітій духовці при 180С хвилин 40-45 до золотистого кольору.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: