Страву можна подавати як холодну закуску, робити з неї бутерброди або салати
Інгредієнти
Порції: –+
- язик яловичий 1 шт
- сіль 3 ч.л.
- кріп 2 ч.л.
- лавровий лист 2 шт
- цибуля біла ½ шт
- морква 1 шт
- вода 2 л
Кроки
-
З язика зрізати зайвий жир.
Розрізати мову навпіл і добре промити.
Перекласти язик у велику каструлю та залити водою. -
Довести до кипіння та зняти піну.
Додати сіль, лавровий лист та сушений кріп.
Зменшити вогонь до мінімального та варити 1,5 години. -
Додати цибулю та моркву і варити ще 1,5 години.
-
Опустити язик у холодну воду.
Зняти шкіру з язика. -
Перекласти язик в контейнер і прибрати холодильник мінімум на 3 години.