Котлети по-марокканськи

Рецепт з Поваренка від VeVeTa Tuk .

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Кускус залити окропом, накрити і залишити до поглинання води (приблизно 10-15 хвилин). Якщо води виявиться забагато, то надлишки злити через сито. Кускус остудити.
    Болгарський перець (бажано червоний) нарізати дрібним кубиком.
    Кінзу (петрушку) порубати. В оригіналі використовується кінза, але я її не їм, тому замінила на петрушку.
    Змішати фарш із кускусом, зеленню, болгарським перцем, додати сіль та каррі, ретельно перемішати.
    Зліпити невеликі круглі котлетки. В одну тарілку насипаємо борошно, в іншу розбиваємо яйце і збовтуємо його вилочкою. Кожну котлетку спочатку обвалюємо у борошні, потім – у яйці.
    Смажимо на сковороді на олії з 2-х сторін. Подаємо гарячими. Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: