Сьогодні я розповім як приготувати шаурму, яку ви легко приготуєте самі, витративши на це мінімум часу. Шаурма в домашніх умовах з куркою рецепт покроково.
Інгредієнти
Порції: –+
- грудка куряча (копчена) 500 г
- лаваш (дві штуки по 200 г) 2 шт
- морква по-корейськи) 150 г
- перець болгарський 1 шт
- помідор 2 шт
- огірок 1 шт
Кроки
-
Копчену грудку нарізаю соломкою.
-
Болгарський перець нарізаю так само соломкою.
-
Також нарізаю соломкою один свіжий огірок.
-
Помідори нарізаю соломкою.
-
Зверху додаю моркву корейською. Трохи посоліть і поперчіть.
-
Додаю трохи соусу та майонезу до смаку і все ретельно перемішую.
-
Лаваш нарізаю на три рівні частини. Викладаю начинку на лаваш і закручую шаурму.
-
Трохи змащую сковороду олією і відправляю шаурму обсмажуватися з двох боків до золотистого кольору.
-
Домашня шаурма готова, приємного апетиту.