Цього разу я захотів приготувати просту вечерю з курячого філе та болгарського перцю. І я приготував «Відбивні з курячого філе з болгарським перцем, під сиром» Вийшло смачно. Як гарнір у мене була гречка. Цю страву можна приготувати на вечерю або обід. Дякую за увагу.
Інгредієнти
Порції: –+
- філе куряче 700 гр.
- перець болгарський 1.5 шт
- сир твердий 200 гр.
- сіль за смаком
- чорний перець за смаком
- приправа за смаком
- соєвий соус за смаком
Кроки
-
1) Болгарський перець нарізаємо соломкою.
-
2) Сир натираємо на будь-якій тертці, великій або дрібній.
-
3) Куряче промиваємо, обсушуємо. Потім відбиваємо.
-
4) Після солимо, перчимо, додаємо приправу для курки.
-
5) Потім додаємо соєвий соус, перемішуємо і прибираємо в строну на 30 хвилин.
-
6) Через 30 хвилин, куряче філе перекладаємо на лист (у мене скляний) після перекладаємо болгарський перець, і посипаємо сиром. Відправляємо в духовку до готовності приблизно 1 годину.
-
Вечеря готова, приємного апетиту!