Відбивні з болгарським перцем, під сиром

Цього разу я захотів приготувати просту вечерю з курячого філе та болгарського перцю. І я приготував «Відбивні з курячого філе з болгарським перцем, під сиром» Вийшло смачно. Як гарнір у мене була гречка. Цю страву можна приготувати на вечерю або обід. Дякую за увагу.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
Друк
  • 1) Болгарський перець нарізаємо соломкою.
  • 2) Сир натираємо на будь-якій тертці, великій або дрібній.
  • 3) Куряче промиваємо, обсушуємо. Потім відбиваємо.
  • 4) Після солимо, перчимо, додаємо приправу для курки.
  • 5) Потім додаємо соєвий соус, перемішуємо і прибираємо в строну на 30 хвилин.
  • 6) Через 30 хвилин, куряче філе перекладаємо на лист (у мене скляний) після перекладаємо болгарський перець, і посипаємо сиром. Відправляємо в духовку до готовності приблизно 1 годину.
  • Вечеря готова, приємного апетиту!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: