Дуті коржі з начинкою

Дуті коржики – це круглі коржі з “кишенькою” всередині. Найчастіше вони є основою для різних перекусів. У “кишеньку” можна покласти різну начинку. Такий корж можна їсти замість хліба. Під час випікання коржики реально надуваються.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • У ємність просіюємо борошно, додаємо цукор, сіль, дріжджі та перемішуємо віночком.
    Додаємо не солодкий йогурт, воду та олію, замішуємо тісто. Замішуємо м’яке еластичне тісто
    Накриваємо харчовою плівкою та залишаємо в теплому місці на 1 годину.
    Тісто має збільшитись у 2 рази.
  • Скочуємо тісто в ковбаску і розрізаємо на 5 частин формуючи кульки.
    Накриваємо кульки рушником і залишаємо на 30 хвилин.
    Після розкочуємо в коржик діаметром 15 см.
  • І обсмажуємо на сухій сковороді до того моменту, поки не з’являться надуті бульбашки.
    Перевертаємо і смажимо до надування.
    Готові коржики трохи осідають.
  • Готуємо начинку: У несолодкий йогурт додаємо мелений коріандр, пластівці чилі, паприку, каррі, сіль, чорний мелений перець, вичавлюємо пару зубчиків часнику і перемішуємо.
  • З курячих гомілок зрізаємо м’ясо.
    Перемішуємо його з підготовленим маринадом і залишаємо на 30 хвилин.
    На сковороді, змащеній олією, обсмажуємо куряче м’ясо до готовності. Потім ножем дрібно рубаємо.
  • На відкритому вогні обсмажуємо болгарський перець, потім очищаємо і нарізаємо на смужки.
    Півкільцями нарізаємо червону цибулю.
    Частками нарізаємо томати.
  • Коржик змащуємо улюбленим соусом, викладаємо лист салату, зверху м’ясо, за бажанням можна додати томатний соус.
  • Зверху кладемо болгарський перець, томати, цибулю, твердий сир та сир моцарелла.
  • Підсмажуємо на сухій сковороді до розплавлення сиру.
    Коржики вийшли на заміну бургерам.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: