Всім привіт! Пропоную приготувати хрумкі та дуже соковиті чебуреки з м’ясом на заварному тісті. За цим рецептом чебуреки виходять завжди! Ви їх готуватимете знову і знову!
Інгредієнти
- Для тіста
- борошно 500 г
- Вода (окріп) 200 мл
- сіль 1 ч.л.
- рослинна олія 3 ст.л.
- Для начинки
- цибуля ріпчаста 2 шт
- фарш м’ясний 500 г
- сіль за смаком
- перець чорний за смаком
- олія для смаження
Кроки
-
1. В окріп додаємо сіль і перемішуємо.
2. В борошні робимо поглиблення і вливаємо окріп з сіллю, додаємо рослинне масло, замішуємо тісто лопаткою. Коли тісто трохи охолоне, замішуємо тісто руками 10 хвилин. Тісто кладемо в миску, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо при кімнатній температурі. Поки займемося начинкою.
3. Цибулю пропускаємо через м’ясорубку. З’єднуємо з фаршем, додаємо сіль, перець за смаком, перемішуємо. У фарш додаємо трохи води, щоб він вийшов соковитим. доки фарш не стане рідким. На 500 г фаршу додала 100 мл води.
4. Стіл припиляємо борошном із тіста, розкочуємо не тонку ковбаску розрізаємо на 11 частин. Формуємо заготовки у вигляді кульок і накриваємо харчовою плівкою, щоб вони не обвітрювалися. З кожної кульки розкочуємо дуже тонкий коржик. На одну половину кладемо столову ложку з гіркою фаршу. Розкочуємо, відступаючи трохи від країв.
5. Накриваємо другою частиною коржика, випускаємо повітря. Дуже ретельно з’єднуємо краї пальцями, потім вилкою. За допомогою тарілки рівно обрізаємо краї.
6. Смажимо чебуреки у великій кількості добре розігрітої рослинної олії, смажимо з одного боку 1 хвилину, перевертаємо, потім смажимо з двох сторін до золотистого кольору.
7. Готові чебуреки викладаємо на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.
Наші чебуреки готові!
Усім приємного апетиту та відмінного настрою!