Хрумкі і дуже соковиті чебуреки з м’ясом. Чебуреки на заварному тісті

Всім привіт! Пропоную приготувати хрумкі та дуже соковиті чебуреки з м’ясом на заварному тісті. За цим рецептом чебуреки виходять завжди! Ви їх готуватимете знову і знову!

Кроки
Друк
  • 1. В окріп додаємо сіль і перемішуємо.

    2. В борошні робимо поглиблення і вливаємо окріп з сіллю, додаємо рослинне масло, замішуємо тісто лопаткою. Коли тісто трохи охолоне, замішуємо тісто руками 10 хвилин. Тісто кладемо в миску, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо при кімнатній температурі. Поки займемося начинкою.

    3. Цибулю пропускаємо через м’ясорубку. З’єднуємо з фаршем, додаємо сіль, перець за смаком, перемішуємо. У фарш додаємо трохи води, щоб він вийшов соковитим. доки фарш не стане рідким. На 500 г фаршу додала 100 мл води.
    4. Стіл припиляємо борошном із тіста, розкочуємо не тонку ковбаску розрізаємо на 11 частин. Формуємо заготовки у вигляді кульок і накриваємо харчовою плівкою, щоб вони не обвітрювалися. З кожної кульки розкочуємо дуже тонкий коржик. На одну половину кладемо столову ложку з гіркою фаршу. Розкочуємо, відступаючи трохи від країв.

    5. Накриваємо другою частиною коржика, випускаємо повітря. Дуже ретельно з’єднуємо краї пальцями, потім вилкою. За допомогою тарілки рівно обрізаємо краї.
    6. Смажимо чебуреки у великій кількості добре розігрітої рослинної олії, смажимо з одного боку 1 хвилину, перевертаємо, потім смажимо з двох сторін до золотистого кольору.

    7. Готові чебуреки викладаємо на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.
    Наші чебуреки готові!
    Усім приємного апетиту та відмінного настрою!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: