З цим кексом у вас гарантовано підніметься справжнісінький вишневий настрій
Інгредієнти
Порції: –+
- вершкове масло 100 г
- цукор 170 г
- яйця 3 шт
- сметана 100 г
- борошно пшеничне 240 г
- розпушувач тіста 1.5 ч.л.
- Шоколад темний 75 г
- вишня (без кісточок) 300 г
Кроки
-
1. М’яке вершкове масло збийте з цукром до утворення світлої пишної маси. Поступово додайте яйця, продовжуючи збивати. По черзі додайте сметану та суміш борошна та розпушувача тіста.
-
2. Потім додайте порубаний шоколад і вишню, акуратно перемішайте. Викладіть тісто у форму для кексу та випікайте у духовці при 175С 45-50 хвилин. Готовий кекс дайте повністю охолонути. За бажання можна прикрасити шоколадом та вишнею.
-
Смачного!