Фаршировані рулетики з курячого стегна

Привіт, сьогодні хочу поділитися з вами одним рецептом. Цього разу я приготував «Фаршовані рулетики з курячого стегна» Ця страва готується як завжди просто, а виходить дуже смачно. Не довго відволікатиму вас, приступимо до приготування!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • 1) Готуємо курячі стегна, обсушуємо. За бажанням можна трохи відривати шкірку.
  • 2) Потім відбити, зробити трохи тонше курячі стегна. ( Особисто я відбив, наприкінці приготування!)
  • 3) Перекладаємо в глибоку миску, солимо перчим і додаємо приправу для курки.
  • 4) Додаємо майонез ( сметану ), і знову перемішуємо. Забираємо убік на 30 хвилин.
  • 5) Болгарський перець нарізаємо кубиком, перекладаємо у миску.
  • 6) Помідор нарізаємо кубиком, перекладаємо в миску.
  • 7) Сир натираємо на дрібній тертці, перекладаємо в миску, де помідор та болгарський перець
  • 8) Потім додаємо сметану і перемішуємо.
  • 9) На відбиті курячі стегна, укладаємо начинку і загортаємо в рулет. Скріплюємо зубочисткою. Перекладаємо на лист, відправляємо в розігріту духовку до готовності. У мене курячі рулетики запікалися близько 1 години та 40 хвилин. Що б була рум’яніша скоринка, можна рулетики полити «бульйоном» який з’явився під час запікання.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: