Привіт, сьогодні хочу поділитися з вами одним рецептом. Цього разу я приготував «Фаршовані рулетики з курячого стегна» Ця страва готується як завжди просто, а виходить дуже смачно. Не довго відволікатиму вас, приступимо до приготування!
Інгредієнти
Порції: –+
- стегно куряче 6 шт
- сир твердий 200 гр.
- помідор 2 шт
- перець болгарський 1.5 шт
- сметана 1 ст.л.
- Майонез (Необов’язково.) 2 ст.л.
- Приправа (для курки) за смаком
- сіль за смаком
- чорний перець за смаком
Кроки
-
1) Готуємо курячі стегна, обсушуємо. За бажанням можна трохи відривати шкірку.
-
2) Потім відбити, зробити трохи тонше курячі стегна. ( Особисто я відбив, наприкінці приготування!)
-
3) Перекладаємо в глибоку миску, солимо перчим і додаємо приправу для курки.
-
4) Додаємо майонез ( сметану ), і знову перемішуємо. Забираємо убік на 30 хвилин.
-
5) Болгарський перець нарізаємо кубиком, перекладаємо у миску.
-
6) Помідор нарізаємо кубиком, перекладаємо в миску.
-
7) Сир натираємо на дрібній тертці, перекладаємо в миску, де помідор та болгарський перець
-
Потім додаємо сметану і перемішуємо.
-
9) На відбиті курячі стегна, укладаємо начинку і загортаємо в рулет. Скріплюємо зубочисткою. Перекладаємо на лист, відправляємо в розігріту духовку до готовності. У мене курячі рулетики запікалися близько 1 години та 40 хвилин. Що б була рум’яніша скоринка, можна рулетики полити «бульйоном» який з’явився під час запікання.