Великодній кулич

Швидкий та смачний рецепт пасхальної паски

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Насамперед у ємність відправляємо молоко, цукор, дріжджі, корицю, гвоздику, яйця, ванільний цукор, сіль, пшеничне борошно і замішуємо тісто
    Після чого додаємо цукати та втручаємо їх у тісто.
    Потім тісто відправляємо у форми та залишаємо на вистоювання
    Після того як тісто піднялося відправляємо в духовку при 160 градусах на 30 хвилин
    Коли кулі охолонуть готуємо намазку для цього змішуємо згущене молоко та сушене молоко та намазуємо на паски
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: