Швидкий та смачний рецепт пасхальної паски
Інгредієнти
- борошно пшеничне 500 г
- молоко 250 мл
- яйця 2 шт
- вершкове масло 100 г
- дріжджі 25 г
- ванільний цукор 1 ч.л.
- сіль 1 дрібка
- обкладинка ½ ч.л.
- гвоздика ½ ч.л.
- цукати 300 г
- молоко згущене 100 г
- молоко сухе 2 ст.л.
Кроки
-
Насамперед у ємність відправляємо молоко, цукор, дріжджі, корицю, гвоздику, яйця, ванільний цукор, сіль, пшеничне борошно і замішуємо тісто
Після чого додаємо цукати та втручаємо їх у тісто.
Потім тісто відправляємо у форми та залишаємо на вистоювання
Після того як тісто піднялося відправляємо в духовку при 160 градусах на 30 хвилин
Коли кулі охолонуть готуємо намазку для цього змішуємо згущене молоко та сушене молоко та намазуємо на паски