Інгредієнти
Порції: –+
- Для булочок
- молоко 300 мл
- дріжджі 11 г
- борошно пшеничне 600 г
- сіль 1 ч.л.
- цукор 2 ст.л.
- вершкове масло 30 г
- яйця 2 шт
- олія соняшникова 30 мл
- кунжут 2 ст.л.
- Для бургера
- яловичина 1 кг
- огірок 2 шт
- помідор 1 шт
- цибуля біла 1 шт
- оцет 1 ч.л.
- цукор 1 ч.л.
- сир голландський 200 г
- масло оливкове 30 мл
- кетчуп 15 г
- гірчиці 15 г
Кроки
-
Спосіб приготування булочок
Насамперед у миску відправляємо молоко
Додаємо дріжджі, сіль, цукор, борошно яйце та вимішуємо тісто
Формуємо булочки і залишаємо в теплому місці на годину
Потім змішуємо яйце та соняшникову олію
Змащуємо яєчною сумішшю булочки, посипаємо кунжутом.
Після чого відправляємо в духовку при 180 градусах на 1 годину -
Приготування бургера
Насамперед із фаршу робимо котлети та обсмажуємо
Поверх котлети кладемо скибочки сиру
Потім огірки та помідори нарізаємо кільцями
Цибулю нарізаємо дрібним кубиком
До цибулі додаємо оцет сіль і цукор заливаємо окропом і залишаємо на 30 хвилин
Потім булочку підсушуємо на сухій сковороді.
І збираємо бургер