Обов’язково приготуйте таке рагу. Молоді овочі ніжні та солодкі. Чудова вечеря без м’яса. Як завжди, приготувати дуже просто.
Інгредієнти
- картопля молода 500 г
- горошок зелений 400 г
- цибуля зелена 3-4 шт.
- Кабачки 1 шт.
- перець болгарський 2 шт.
- помідори чері 500 г
- сіль
- чорний перець
Кроки
-
Молоду картоплю нарізаю на 4 частини часточками. Краще брати дрібну картоплю. Розігріваю сковороду з соняшниковою олією і викладаю картоплю. Обсмажую помішуючи до появи золотистої скоринки.
Додаю до картоплі нарізану зелену цибулю та солодкий перець. Помішуючи готую 2-3 хвилини.
Кабачок нарізаю дрібно і викладаю його в сковороду. Помішуючи, готую ще 2 хвилини.
Нарізаю помідори. Я використовую дрібні, їх зручніше нарізати частинками. Ще нарізаю тонкими слайсами часник. Всипаю в сковороду молодий зелений горошок. Додаю помідори та часник.
Приправляю чорним меленим перцем. Обов’язково солю.
Акуратно перемішую всі овочі. Накриваю сковороду кришкою та залишаю на 10 хвилин. Готове рагу перемішую та подаю до столу. Смачного.