Сирні булочки на сковороді

Сир – 250 гр.
Яйця – 2 шт.
Вершкове масло – 50 гр.
Сіль – щіпка
Цукор – 50 гр.
Ванільний цукор – 1 ч.л.
Борошно пшеничне – 300-320 гр. (можна брати цільнозернову)
Розпушувач – 1 ч.л.

Інгредієнти для не ПП варіанта
Сир – 250 гр.
Яйця – 1 шт.
Вершкове масло – 100 гр.
Сіль – щіпка
Цукор – 100-120 гр.
Ванільний цукор – 1 ч.л.
Борошно пшеничне – 300-320 гр.
Розпушувач – 1 ч.л.

Кроки
Друк
  • 1. У мисці з’єднати сир, яйця, м’яке вершкове масло, цукор, ванільний цукор, сіль. Пробити блендером.
    2. Просіяти борошно та розпушувач тіста. Замісити м’яке тісто. Тісто може трохи липнути до рук.
    3. Розділити на 2 частини. Кожну частину розкотити в пласт завтовшки 3-4 мм. За допомогою склянки/вирубки вирізати заготовки. Обрізки тіста зібрати і виконати ті самі маніпуляції.
    4. Скласти 5 кругляшків внахлест один на одного. Згорнути та розрізати навпіл.
    5. Викласти на лист, на відстані один від одного, розправити пелюстки. Випікати в розігрітій духовці при 190 градусах 20 хвилин, до легкої золотистості.
    6. Якщо пекти на сковороді, сковороду застелити пергаментом, викласти булочки на відстані один від одного. Під закритою кришкою на повільному вогні готувати 20-30 хвилин. Перші 15 хвилин, кришку не відкривати. Коли побачите рум’яний низ булочок, вони готові. Зверху вони залишаться не засмаглими.
    7. Булочки трохи остудити і посипати цукровою пудрою (для ПП варіанта сухим молоком).
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: